dinsdag 21 april 2015

Badkamertegels portugees

Portugese tegels badkamer? Koop of Verkoop portugese tegels op Marktplaats. Kom in onze showroom nabij Rotterdam en Leiden eens alle mogelijkheden bekijken.


Onze adviseurs vertellen er graag alles over! Ook custom design mogelijk.

U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousadas en patriciershuizen. Castelo hanteert nog steeds dezelfde milieu- vriendelijke methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels. Denk hierbij aan azijn of andere zure schoonmaakmiddelen. Wij hebben vele merken waaronder Castelo.


Marokkaanse Zelliges Keuken Sfeervol . Laat u inspireren in onze showroom. De tegeltjes zijn te herkennen aan de unieke (bloemen) motiefjes die samen een .

Cementtegels noemen we ook wel patroontegels. Wij zijn de specialist met nog echt handgemaakte persoonlijk benadering. De uitstraling van een originele klassieke cementtegel met het gebruiksgemak . Aparici Bondi Mirror Formaat . Bij ons kunt u bijzondere wand- en vloerdecoratie uit de hele wereld aanschaffen. Alles wat u bij ons in het aanbod vindt, is gemaakt van pure en organische grond- en kleurstoffen . Vervolgens heb je de keuze om een tegelcollectie en -serie te kiezen en kan je de ruimte aankleden met de tegels die bij jouw smaak aansluiten.


Gebruik de pijltjes om meer ruimtes, collecties, series en tegels te ontdekken. Jouw ideale ruimte samengesteld? Klik op de vergelijk button om een tweede ruimte te creƫren.


Is deze handgemaakte tegel ook geschikt voor uw woning? We hebben de mooiste soorten met bloemmotief of andere mooie tekeningen in de toplaag. De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Voor een ruim assortiment komt u naar de. De specialist in wandtegels en vloertegels in Nederland.


Kleurrijke patronen vindt u in onze WorldTegelExpo.

Europa en verkoopt deze rechtstreeks zonder tussenkomst van een winkelier. Onze doelgroep zijn tegelzetters, projectmarkt, hotels, restaurants, particulieren etc. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat.


U vindt bij ons een breed assortiment tegels van verschillende merken, soorten, maten en kleuren waardoor er altijd een passende tegel voor uw woning tussen zit. Bekijk de complete collectie gemakkelijk online of maak een afspraak met een van onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts