maandag 22 februari 2016

Pif isolatiefolie

PIF isolatiefolie is de meest veelzijdige isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw. Vanuit de kruipruimte monteren wij deze robuuste isolatiedeken tegen de onderkant van de vloer. Het is een compacte, maar sterke isolatiefolie met een hoge isolatiewaarde.


De PIF luchtkussenfolie is . Vraag gratis offertes op maat aan!

Thermoskussens is de merknaam voor Tonzon. Er is ook Pif isolatiefolie , isobooster of isoltrend. Op de bodem ligt een folie. Hier info en gratis offertes! Quist Vloerisolatie uit Hardinxveld-Giessendam.


In het naburige Dordrecht isoleren de medewerkers van dit bedrijf een kruipruimte van zo`n vierkante meter. Een fikse klus, toch in dag gedaan. Inmiddels is dit isolatiemateriaal Prostelko niet meer in de handel.

ISOdiscount is de isolatiefolie discounter! Hoge isolatiewaarde voor de beste prijs. Aan deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Meest veelzijdige isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw.


Geschikt voor passief en energieneutraal bouwen. Herten (Limburg) door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld Mr.


Het insolventienummer van deze zaak is F. Het plaatsen van een bodemfolie voorkomt dat er vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Een niet of slecht geïsoleerde vloer laat veel warmte door. Wilt u een passend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Plaka Nederland tekent distributieovereenkomst voor de veelzijdige PIF isolatie.


Deze innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie die op afstand worden gehouden met luchtkussens. Met reflecterende folie worden 'thermokussens' aangebracht, aan de onderkant van uw vloer.

De stilstaande lucht in deze kussens zorgt voor de isolerende werking. De bekendste reflecterende folies zijn Tonzon, Isobooster en PIF isolatie. Isolatiefolie is een bekend vloerisolatie materiaal.


PIF isolatie is snel aan te brengen op de binnenzijde van het uw dak en kent een erg hoge isolatiewaarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts