woensdag 16 december 2015

Zetwerk plastisol

Op maat, op volume, op locatie én op tijd. Ons team topzetters produceert al deze dak- en gevelmaterialen met behulp van ons hi-tech machinepark. VOORDELEN FRERIKS-WERKEN ZETTERIJ.


Zetwerk bestellen op Zetwerkwinkel. Hier kunt u eenvoudig staal, aluminium en RVS zetwerk en staal profielen bestellen wat vakkundig door onze medewerkers wordt gemaakt.

Deze plastisol HPS staalplaat is bruikbaar voor verschillende doeleinden. In de bouw en industrie worden deze staalplaten vanwege de structuur vaak toegepast bij afwerkingen. Tevens te gebruiken voor zetwerk op maat.


Wij leveren gekleurde staalplaten met een plastisol HPS coating in een groot aantal kleuren met een . Kijk hier voor meer informatie. HPS plastisol zetwerk profielen nodig? Bestel ze makkelijk en snel in onze shop!


Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten zetwerk profielen die verkrijgbaar zijn in onze webshop.

Hier kunt u onder meer aluminium profielen, RVS profielen en sendzimir verzinkte profielen vinden. Heeft u vragen over onze producten? Weet u niet wat u nodig heeft? Bent u opzoek naar een speciale maat?


Wij zijn te bereiken via e- mail of telefoon. Onze producten zijn dan ook duurzaam over de gehele levensduur. De duurzaamhei het geringe onderhoud en een efficiënt productieproces met natuurlijke basismaterialen maken het voor u . Een plastisol afdekkap is een uitstekend alternatief voor een aluminium daktrim. Bij de trim wordt de dakbedekking op de aluminium strip gebran terwijl plastisol kappen vaak door de opstand stroken heen in de ondergrond worden bevestigd.


Dat geeft technisch een beter resultaat en is duurzamer dan . GCM constructie en montage b. Is een actieve veelzijdige onderneming gevestigd op het industrieterrein in Meerkerk. Maximaal ontwikkeld 6mm. Voor zetwerk meer als handelingen = meerprijs . Plastisol is onderhoudsvrij en slijtvast.


Daarom zijn wij uw partner voor uw zinken en plastisol zetwerk.

Van advisering tot levering, wij ontzorgen u volledig voor de levering van hoogkwalitatieve producten. Neem contact met ons op. Als het zetwerk moet worden toegepast in dek- en gevelsystemen, bieden we u bovendien het voordeel van een breed kleurengamma in staal. Standaard zijn zestig kleuren op voorraa voorzien van een stevige polyesther coating.


Helmuts Klushulp uit Etten-Leur is onder meer gespecialiseerd in plaat- en zetwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts