woensdag 20 augustus 2014

Eiken white wash

Hout bleken met kalkwas is vooral geschikt voor een houtsoort met een open nerf zoals eikenhout , ruw hout, of een zachtere houtsoort zoals vuren of grenen. Kalkwas is niet geschikt voor harde houtsoorten of hout met een dichte structuur, daar kan de was niet goed op hechten. Deze behandeling leent zich uitstekend voor hout soorten als eiken of grenen. Dit vtwonen parket white wash geolied m² bestaat uit een basisplank die is voorzien van een eiken toplaag met whitewash geoliede afwerking.


De prachtige whitewash vloer geeft je woning een zeer eigentijdse uitstraling.

De whitewash bewerking zorgt voor een blank witte uitstaling. Tevens verminderd de whitewash. Wil je van oude meubels mooie moderen white wash meubels maken met kalkwas?


Let er dan op dat kalkwas het meest geschikt is voor houtsoorten met een open nerf, waaronder verschillende zachte houtsoorten of eikenhout. Heb je meubels van hardhout met een dichte structuur dan kan men beter . Vind white wash eiken kasten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Doe hem weg omdat ik mijn interieur verander. Een Novilon PVC stroken vloer tilt elk vertrek naar een hoger niveau. Vloeren - Novilon - Whitewash eiken. Zodat u bijna zou vergeten dat het ook nog eens een ongelofelijke praktische vloer is. Een vloer die mooi blijft, onderhoudsarm en oersterk is.


De vloer is uitstekend bestand tegen water en de meeste andere . Massief houten eiken eetkamerbank. De Samt eetkamerbank is van massief hout en heeft een ranke vorm en ronde hoeken. De eetkamerbank heeft hetzelfde design als de Samt eettafel. Ze vormen samen een perfect duo.


Maar deze eetkamerbank laat zich ook goed combineren met andere tafels. Hier vindt u onze weekaanbieding van een eiken lamelparket vloer. Die twee behandelingen heeft gehad geborsteld en whitewash behandeld.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Eiken whitewash tafel Rikke.

Een tafel met een fraai en functioneel design. Een eettafel met een fraai en functioneel design. Houten ronde design tafel Olger.


De Rikke is een tafel waarbij . SavOkse is een collectie Scandinavische houten tafels. De Olger uit deze serie is als modern Deens design te omschrijven. Meest opvallende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. Meer informatie over de verschillende afwerkingen van onze houten tafels. De tafelpoten steken als het . De onderhoudsset is online te koop.


De Illum is een houten tafel met een duidelijk design. Hij is stevig, maar niet log. Het is een tafel die er staat, maar niet zwaar oogt. Hiermee is het een ideale eettafel.


Een stevige, stoere tafel, die . Whitewash vloeren zijn niet meer weg te denken bij hedendaagse interieuren. Waar men vroeger nog veel voor de klassiek eiken look ging, neigt men steeds vaker naar een wat lichtere look. Een whitewash parket kan daarbij een uitkomst zijn!


De prijs is inclusief leggen en BTW. Onze professionals komen bij u aan huis. Casa Vivante Harvey tafel whitewash set van grootste maat in cx 53.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts