donderdag 10 juli 2014

Raapwerk

Pleisterwerk is het glad en strak maken van licht beschadigde muren en plafonds. Een raapwerklaag is tussen milimeter en centimeter dik. Bij dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds . U wilt u wanden en plafonds uit laten vlakken en glad en strak laten stucen in uw bestaande of nieuwbouwwoning?


Dan kan de stukadoor door middel van glad pleisterwerk of raapwerk uw muren en plafond weer vlak egaliseren.

Maar wat is het verschil tussen raapwerk en pleisterwerk? Voor 1 vlakke wanden is dit nodig en zelf doen is lastig. Ontdek de soorten om dit makkelijk en snel te laten doen! Een raaplaag is een laag mortelspecie van meer dan mm dik, soms zelfs enkele centimeters, die vlak is afgewerkt en die dient om een volgende stuclaag op te bevestigen.


Heeft u scheve muren of plafonds? Ook voor togen en andere ronde . Ook in vochtige ruimtes, zoals badkamers, kan met pleister gewerkt worden. Spatwater is geen probleem.

Pas bij grote hoeveelheden water kan een deel van de gipsmortel oplossen en wegspoelen. Omdat pleisterwerk en raapwerk als ondergrond dienen, is dit meestal geen probleem. In vochtige ruimtes zorgt de verdere . Wanneer is uitrapen nuttig?


Een raaplaag is tussen de mm. Hier vindt u een overzicht van de prijzen per mvoor raapwerk. Ook aparte prijs voor raapwerk in badkamer. Wilt u uw muur in de badkamer of keuken laten stucen? Raapwerk nodig in de woning?


Schakel dan een stukadoor in voor raapwerk , pleisterwerk of ander stucwerk. Met name in monumenten, maar regelmatig . Dat is bijvoorbeeld nodig bij wanden die later moeten worden betegeld. Uw ruwe wanden en plafonds worden weer egaal en strak door middel van raapwerk. Met behulp van gipsmortel, dan in dikte kan verschillen van ongeveer tot millimeter, kunnen we alles weer strak maken.


U kunt door middel van raapwerk ook een scheve muur weer recht maken. En deze stucmethode is uitermate .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts