maandag 7 juli 2014

Glas tilhulp

Met de VacuMaster beschikt u over een Glas vacuumheffer als tilhulp voor het hanteren van zware glasplaten. Minikraan met zuignappen huren voor glaszetten. Geschikt voor binnen- en buitenwerkzaamheden en te gebruiken zonder hijsbewijs. Huur nu zuignappen online!


Omdat wij alles in eigen fabriek fabriceren zijn aanpassingen of speciale wensen geen probleem.

De SL1Mobile is dé montagerobot voor het transporteren en monteren van glas met een maximaal gewicht van 1kg. Deze vacuüm tilhulp is special geschikt voor taken welke vragen om snelle en frequente verplaatsingen van goederen. Op zoek naar een professionele glasleverancier, monteur of advies.


Stel direct uw vraag en binnen uur krijgt u antwoord. Wij helpen u graag verder. Of u nu particulier of bedrijfsmatig eigenaar bent, bouwkundig aannemer of beheerder, woningbouwvereniging of . Volgens de arbo regels mag een monteur geen gewicht zwaarder dan kg tillen.

Als voorbeel een ruit van kg mag niet door drie man gedragen worden ook al . Deze nieuwe Ckan weer hoger en verder. Met de nieuwe Glas Tilhulp kunnen we tot de 4e verdieping het glas zelf plaatsen. Wilt u meer informatie over kraanwerk of Glas Tilhulp ? Vind tilhulp op Marktplaats. De hefkracht per zuignap is hierbij gelijk aan die bij droog glas, zowel horizontaal als verticaal.


Voor iedereen een voordeel. De GLA 3en GLA 3Speciaal worden in eigen beheer ontwikkeld en gebouw zodat makkelijk ingespeeld kan worden op eisen en wensen van de klant. Click to enlarge image Glas Tilhulp 004. De GLA 3is ontwikkeld om zowel grote en kleine glasplaten, veilig en stabiel te kunnen heffen, kantelen en verdraaien. Door het toepassen van een verticale geleiding kan de last ten alle tijden recht getild wor- den, ongeacht de positie van het zwaartepunt.


Door middel van een elektrische actuator kan de glasplaat . Onder de finalisten is Chris Verhoef die een eenvoudige tilhulp maakte om glas te dragen. Met uitermate veel zorg en zekerheid worden glazen platen en panelen getil gekanteld of gedraaid. Zelfs op een vochtig oppervlak zorgen de speciale zuignappen voor gegarandeerde grip en zorgt ingebouwde veiligheid ervoor dat de plaat niet gelost kan worden tijdens de handelingen. Enkel door een commando te .

Glas tillen en (ver)plaatsen vereist voorzichtighei maar ook veel kracht. Met een glasmanipulator ben je ervan verzekerd dat je glazen ruiten met de grootste zorg getil verplaatst en geplaatst worden. Zwaar glas eenvoudig en snel tillen met onze inovatieve glas tilhulp ? De ergonomische kunststof greep zorgt voor betere controle, meer precisie en minder inspanning bij het snijden van glas van 2-mm.


Auteursrecht voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts